Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 22., csütörtök

Julie Garwood: A gyengéd lovag / Lázadó vágy / Mentő körülmény


A feudális, kora középkori Angliában Elizabeth Monwright egész családját lemészárolják és ő száműzetésbe kényszerül. Bosszút esküszik s parasztruhába bújva visszatér az ősi családi fészekbe, hogy segítséget kérjen a bárótól, aki időközben kiűzte a betolakodókat.

A báró meghallgatja panaszát, elutasítja kérését, de megesküszik, hogy elcsábítja szépséges alattvalóját. Elizabeth hiába küzd ellene, szerelemre lobban a gáláns lovag iránt, aki végül mégis teljesíti kérését, miközben meghódítja a lány szívét.


 

Anglia hercegei között Jered Marcus Benton volt a leggazdagabb, a legvonzóbb – és a leggőgösebb. És senki mást nem akart magáénak tudni a londoni hölgyek közül, csakis Caroline Richmondot. 
Az elbűvölő szépségű és szenvedélyes természetű lány Bostonból érkezett, múltját titokzatos homály fedte.

Az erős és hatalmas herceg nyers szenvedélye magával ragadta, ezért elhatározta, hogy megszelídíti az önhitt nagyurat és elnyeri szerelmét. De Bradford nem hajlik meg egyetlen nő előtt sem, egy halálos cselszövés azonban közel hozza őket egymáshoz. Végül megadják magukat a kettejük között izzó vágynak, mely veszélyben született, és arra rendeltetett, hogy mindent elsöprő szerelemben teljesedjék ki…


 

Amikor Lady Johanna megtudja, hogy özvegységre jutott, esküt tesz, hogy soha többé nem megy férjhez. Még csak tizenhat éves, kedves, tiszta szívű teremtés, de már olyan akaraterővel rendelkezik, amely hatással van mindenkire, aki csak belenéz ragyogó kék szemébe.

János király határozott szándéka, hogy ismét férjhez adja a bájos özvegyet, de egykori férjétől örökölt vagyona lehetővé teszi Johanna számára, hogy egy ideig ellenálljon a királyi akaratnak.

Amikor úgy tűnik, hogy kénytelen elfogadni az uralkodó döntését és az általa válaszott vőlegényt, fogadott fivére, Nicholas báró tanácsára inkább feleségül megy Gabriel MacBainhez, a híres skót harcoshoz, Azonban újdonsült férjének klánja egyáltalán nem kedveli az angol nőket…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...