Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 22., csütörtök

Julie Garwood: A korona kémei 1-4.

Az oroszlán asszonya


Julia Garwood, a Titok és a Váltságdíj népszerű szerzője ezúttal a napóleoni háborúk utáni Angliába kalauzolja el olvasóit A korona kémei sorozat első kötetében.

Az elragadó szépségű Christina egy csapásra meghódítja a londoni társaságot. Senki nem tudja, ki ő, honnan jött. Futótűzként terjed a hír, hogy egy távoli királyság hercegnője, Christina nem cáfolja, de nem is erősíti meg az értesülést. Mélyen hallgat múltjáról. Egy éjszaka Lyonwood márkija, a büszke és szenvedélyes nemesúr csókot lop tőle. A férfit lángra lobbantja a hűvös külső mögött megbúvó, vadul tomboló tűz, és esküvel fogadja, hogy elnyeri Christina szerelmét.

Ám a dacos és gyanakvó lány szívét korántsem olyan egyszerű meghódítani. Bár a férfi gyengéd törődése és tüzes ölelései felkorbácsolják szenvedélyét, ellenáll a szerelem hatalmának… mert ha behódolna a büszke harcosnak, fel kellene fednie féltve őrzött titkát és el kellene hagynia a sors által kijelölt utat…


  

Az őrangyal

 
A KORONA KÉMEI SOROZAT második kötetében intrika és szerelem, kaland és szenvedély fonódik össze egyetlen felejthetetlen és lélegzetelállítóan csodálatos történetté. 

A Smaragd fantomként suhan a tengeren, fedélzetén Pogánnyal, a hírhedt kalózzal Đ a Társaság előkelőségeinek esküdt ellenségével és a szegények bálványával, aki a gazdagoktól rabol, hogy a megszerzett kincseket szétossza a rászorulók között.

Cainewood márkija esküvel fogadja, hogy bosszút áll a kalózon fivére haláláért.

Amikor Jade, a tűzvörös hajú és smaragdzöld szemű csábító látomás megjelenik ajtajánál, és az oltalmáért könyörög, a márki beleegyezik, hogy megvédelmezi a gonosztevőktől, akik az életére törnek. Jade makacs, idegesítő és elragadó teremtés.

Caine nemes, erős akaratú és nagyhatalmú úr. Egyetlen nő sem zavarta még össze ennyire, egyetlen nő sem keltette még fel ennyire a vágyát. Ám miközben Jade ártatlan, vad önfeledtséggel válaszol a férfi szakavatott közeledésére, árulás és összeesküvés titkos hálója szövődik körülöttük, mely próbára teszi szerelmüket.

Az oroszlán asszonya folytatása!


 

Királyi adomány

 
Az oroszlán asszonya és Az őrangyal szerzője újabb csodálatos románccal ajándékozta meg olvasóit.
A Korona kémei sorozat 3. kötetében két szerelmes elbűvölő, érzéki és kalandos története bontakozik ki a szemünk előtt. 


A gyermekként férjhez ment Sara Winchester bájos, ifjú szépséggé serdül, és boldogan várja a napot, amikor férje, Nathan St. James márkija végre érte jön. A bájosan ártatlan leány elutasítja a viszályt, mely elválasztja családját Nathanétől… és mit sem sejt férje- a Pogány néven hírhedtté vált rettegett kalóz- sötét múltjáról.

A férfi, aki magával ragadja hajójára, a Tengeri Sólyomra, zavarba ejtő, szemtelen és bámulatosan jóképű. Harcos és úriember, akinek gyengéd érintése felkorbácsolja Sarában a szerelem legvadabb és legmélyebb érzéseit.

Nathan még egyetlen asszony előtt sem meztelenítette le a lelkét, de Sara hamarosan megtalálja módját, hogyan csavarja az ujja köré. Bátor és eltökélt. Mindent elkövet, hogy meghódítsa a férfi szívét…

De Angliába visszatérve viszály és összeesküvés várja, mely el akarja szakítani férjétől. Kiállja-e a szerelme a kemény próbát? A jövőjük a tét. És a megpróbáltatások közepette felfedezik igazi végzetüket, az örök szenvedélyt.


 

Kastélyok

  
Az árva és sorsüldözött Alesandra hercegnő tudja, hogy csak egy angol arisztokratával kötött gyors házasság mentheti meg a hazájában dúló hatalmi harcoktól. 
 
Cainewood márki öccse, Colin válik kénytelen-kelletlen gyámjává, és nem kis élvezettel figyeli, hogy a merész, hollófekete hajú szépség egy csapásra meghódítja az előkelő társaságot. De amikor Alesandrát majdnem elrabolják, Colin harcos ösztönei – melyek lovagi címet hoztak neki – újraélednek. 

Colin belehajszolja Alesandrát egy névházasságba, s közben abban a tévhitben ringatja magát, hogy csupán védelmezni akarja a lányt. Ám Alesandra első gyengéd csókja és tétova kedveskedése felszítja szívében a lángot…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...