Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 16., szerda

Barbara Cartland: Táncolj át a szívemen / Szívek párbaja / Kitaszítva


1929-et írunk. 

Fiona magányosan és pénz nélkül él Londonban. Nem talál jobb állást, kénytelen táncosnőként dolgozni Paglioni bárjában, egy elegáns és felkapott night-clubban. A klubot a felső tízezer látogatja.
Fiona itt találkozik és esik szerelembe Jim Macdonalddal, egy gazdag és jóképű férfival.

De úgy tűnik,hogy a szenvedélyüket nem kíséri a boldogság áldása, mivel Jim már egy másik nőnek van elkötelezve, Ann-nek. Ann sötét múltú, titokzatos nő; boldogtalanság és tragédia kíséri útját.












 

A kelepcébe csalt Lady Caroline Faye egy hodfényes erdei tisztáson találja magát – egy holttest mellett, és a gyilkos nincs is messze tőle. Itt találkozik Lord Breconnel, akinek helyes arcán szomorú kifejezés ül. Caroline nem árulja el a férfinak, ki is ő valójában, hanem azt mondja, hogy csak egy társalkodónő.

Nem sokkal ezután Lord Brecon anyjának, a nagyságos Lady Breconnek lesz a társalkodónője. A komor Breacon-kastélyban megtudja, hogy a férfinak – akibe egyre jobban beleszeret – szörnyű titka van, melyet nem akar neki elmondani.

Megkezdődik a szívek párbaja, melyben Vane megpróbálja megmenteni Caroline-t saját meggondolatlan lépésétől, attól, hogy elkötelezze magát mellette, a lány pedig eldönti: megmenti a férfit és a szerelmüket.


 

Beau Bardsley az egyetlen színész, aki mellett a Drury Lane Királyi Színház telt házzal működött, miután Mrs. Siddons betegsége miatt távozott. A színész Bardsley annyira rosszul van, hogy lánya, Shimona, akit soha nem engedtek a színházba, elkíséri apját az öltözőbe, ahol a Hamlet előadására készül.

Mialatt a lány ott tartózkodik, a kicsapongó életmódjáról ismert Ravenstone herceg, akit a „Hitvány”-ként ismernek, Beau Bardsleytól segítséget kér. Egy fiatal színésznőre van szüksége, aki két napon keresztül eljátszana egy szerepet, és ő kész a szerepért 500 guinea-t fizetni, ami hatalmas összeg. Shimona tudja, hogy ennyi pénzből kifizethetné édesapja olaszországi utazását, és ezzel az életét is megmenthetné. Amikor édesapja eszméletlen állapotba kerül, elindul a Ravenstone házba.

Barbara Cartland, a világ legismertebb romantikus regény szerzője, aki történelmi regényeket, színdarabokat is ír, ismert előadó, televíziós személyiség,mostanra már több mint 600 könyvet írt, melyből a világ minden táján több mint 650 millió példány kelt el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...