Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 16., szerda

Kathleen E. Woodiwiss: Egymásnak teremtve / Örökké / A farkas és a galamb

 

Mit tegyen egy szépséges ifjú hölgy, ha kuzinjának esküvőjén a menyasszony helyett tévedésből őt rabolják el? Mit tegyen, ha elrablója túl jóképű ahhoz, hogy bosszút álljon rajta? S mit tehet az összeesküvéssel fondorlatosan megvádolt ám a börtönből még fondorlatosabban megmenekült főúr, Lord Maxim Seymour, ha elfelejti szelíd aráját, és beleszeret a tévedésből elrabolt, vadmacskatermészetű nemeskisasszonyba?







A házassági terveket szövögető londoni nemesemberek legtöbbje a kihívóan büszke és kiváló neveltetésű, eszes és gyönyörű Abrielle-ről álmodik, aki ráadásul tekintélyes vagyon várományosának számít.

Ám amikor mostohaapja – aki a keresztes háborúk során tanúsított bátorságáért és hősiességéért nagy tiszteletnek örvend – mégsem részesül a jól megérdemelt rangban, címben és az ezekkel járó anyagi javakban, a lány hirtelen kegyvesztetté válik. Többé már nem számít megfelelő partinak a londoni társasági körökben.

Csupán egyvalaki pályázik még a kezére, s ő is bevallottan a testi élvezet kedvéért: a felettébb rút és velejéig gonosz Desmond de Marlé. Úgy hírlik, a férfinak része volt előző két felesége halálában.

Abrielle-nek azonban nincs más választása, el kell fogadnia a kegyetlen és gyűlöletes de Marlé házassági ajánlatát, hogy megmentse családját az ínségtől, mostohaapját az adósok börtönétől. Fel kell áldoznia szüzességét ennek a kívül-belül ocsmány alaknak, akitől undorodik, retteg, és aki ellen minden porcikája tiltakozik,… miközben titkon egy másik férfi iránt vonzódik.

A jóképű, magas, fekete hajú és kék szemű Raven Seabern – a skót király titkos küldötte – eddig ismeretlen érzéseket ébreszt Abrielle-ben. Már legelső találkozásuk alkalmával felkelti a lány érdeklődését, és persze Abrielle látványa is megbabonázza Ravent. Szerelmük azonban nem teljesedhet be, hiszen a lány már az undorító de Marlé menyasszonya, s ígéretét nem szegheti meg.

Ám a két szerelmes között fellobbanó tűz nem hamvad el. Raven tudja, hogy rátalált az igazira, a lány nem lehet senki másé…

Titkok, cselszövések, fortélyok és elképesztő veszedelmek sora vár mindkettejükre, ha követni akarják szívük szavát.


 

1066-ot írunk. 

Vilmos normann herceg hadai elfoglalják a szászok lakta Angliát. A falvakat felperzselő, embereket kardélre hányó hódítók áldozatául esik a szépséges, ifjú Aislinn, egy szász földesúr lánya is: apját az egyik lovag megöli, őt magát pedig megbecsteleníti.

Vajon nyomorult földönfutóként hagyja-e el ősei kastélyát, vagy megmenti a legendás hős, Vilmos bizalmasa, a rettenthetetlen Wulfgar? Lehet, hogy a férfi a halálnál is rosszabb sorsot szán neki? Születhet-e minden borzalmon győzedelmeskedő igaz szerelem a vérből és halálból? Egymásra találhat-e hódító és meghódított?

E fordulatos történelmi regény lapjain minderre választ kaphatunk, miközben a szép Aislinn és a nagyszerű Wulfgar izgalmas kalandokban bővelkedő történetét élvezhetjük.

Kathleen E. Woodiwisst immár a magyar közönség is jól ismeri: a Hamu a szélben, az Örökké a karjaidban és a már nagy sikerű romantikus-történelmi regények világhírű szerzője most az Erzsébet-kori Angliába vezeti az olvasót. Aztán a fordulatos és sokágú cselekmény átröppent minket a korabeli Hamburgba, ahol megismerhetjük a rejtélyes Hanza-szövetség titkos összejöveteleit, a kereskedőváros színes életét, de mindenekelőtt két főhősünk, a férfias Maxim és a tündéri szépségű Elise lelket és testet egyaránt átforrósító szerelmét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...