Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 16., szerda

Barbara Cartland: A kastély üdvöskéje / A szív szava / Játék a szívvel


Chadwood új grófja hazatér Indiából, és otthon teljes felfordulás várja. A kegydíjasok és nyugdíjasok éheznek, s ez a sors vár a néhai vikárius gyermekeire, a szép Olivia Lambrickre, húgára és öccsére is.

Megérkezésekor a grófot azonnal felkeresi egyik unokatestvére, aki temérdek adósságot csinált. Hogy megszabaduljon tőle és Oliviától, aki szintén segítséget kér a gróftól, azt ajánlja nekik, hogy háza¬sodjanak össze.

Olivia még magához sem tér az ötlet okozta rémületből, mikor a grófot megtámadja néhány elkeseredett, munkanélküli fiatal. Ájultan viszik be Olivia kis házába. Jóllehet gyűlöli a grófot, Olivia tudja, hogy gondos ápolással képes csak visszaadni a gróf egészségét.


 

Sophie Studley rendkívüli szépsége az első látásra rabjává tett minden férfit. Sophie igazi álma azonban nem a szerelem és a boldogság, hanem a hercegnéi cím. Előbb a Yelverton hercegségre pályázik, de mivel a vőlegény nagybátyja aligha akar hamarosan elhalálozni, a még gazdagabb Lord Rothwynnel akar megszökni. 
Közben meggondolja magát, mert azt hiszi, hogy jegyesének nagybátyja mégis hamarosan elhalálozik, és a család szegény rokonát, Lalithát küldi el maga helyett a Lordhoz.

A Lord nem akar szégyenben maradni barátai előtt, s mivel Lalitha szintén Studley lány, a szegény rokont veszi titokban feleségül. Sophie anyja bosszút forral, tőrbe csalja és rabszolgakereskedőknek adja el a lányt. A Lord nem érti, hova tűnt el házából névleges felesége. Lalitha viszont várja, hogy a Lord iránt felébredt igazi szerelme megmenti a szégyenletes sorstól.


http://moly.hu/system/covers/big/covers_72535.jpg?1395366699

Serenát az apja kártyán elveszíti, s így feleségül kell mennie a szívtelen Vulcan márkihoz, akihez fogható szép férfit Serena még sosem látott. A férfi magával viszi őt az otthonába, Mandrake-be, a gonosz Vulcan markiné birodalmába, ahol Serena olyan gyűlölettel találja szembe magát, amilyet eddig életében még sosem tapasztalt.

Akaratlanul is belecsöppen a csempészek, útonállók és előkelő szalonok világába, elrabolják, és egy gyilkosság szemtanúja lesz. Aztán egy párbaj hírére őrült vágtában elindul Londonba, Justinjához, de lehet, hogy mindhiába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...