Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 16., szerda

Kathleen E. Woodiwiss: Birmingham család 1-3.


A láng és a liliom


A szépséges angol-ír Heather Simmons igazi tizennyolcadik századi Hamupipőke: valaha jobb napokat látott, de midőn árvaságra jut, gonosz mostohája pokollá teszi mindennapjait. Azután egy nem várt véletlen megvillantja a szabadulás reményét – Heather Londonba kerülhet intézeti nevelőnőnek.

Hogy aztán az intézetről kiderül, hogy bordélyház, hogy akarata ellenére gyilkossá válik – válik-e valóban? – majd egy zsandárnak az igazságszolgáltatás emberének vélt hajóskapitány veszi el erőszakkal a szüzességét.. …fokozható-e tovább ennyi borzalom? De még mennyire! Kész szerencse, hogy a végén ami rossz, az jóra fordul, s aki gonosz, az elnyeri méltó büntetését. Izgalmas, fordulatos, letehetetlen! És maradandó könyvélmény.


 

Esküvő éjfélkor


Négy híres írónő kisregényét tartalmazza ez a kötet. Négy menyasszony, négy váratlan esély a boldogságra.

Az Eltökélt menyasszony egy belga csatatéren utazik keresztül, mindenórásan, mert nem hajlandó tudomásul venni, hogy születendő gyermeke fattyú. De ha a vér szerinti apa már nem teljesítheti kötelességét, megfelel-e a százados, aki önzetlenül hajlandó segíteni? Vagy nem is olyan önzetlen az ajánlata, hanem két valamit cserébe?

A Csók éjfél után hősnője egy hercegkisasszony, akinek egyetlen barátja van gyerekkorában: a kertész kisfia. Miután a herceg eltávolítja a kertészt és családját a birtokról, a fiút egyetlen gondolat élteti, hogy megmutassa, belőle is lhet úriember. És amikor a herceg halála után lányának két hét alatt férjhez kell mennie, mert különben elveszíti az örökségét, egy titokzatos férfi kéri meg a kezét…

Botrányos menyasszony: a férjhez menni nem akaró, büszke fiatal nő megcsókol egy megrögzött agglegényt, akinek be sincs mutatva! A lány apja, hogy elejét vegye a szóbeszédnek, ragaszkodik a házassághoz. Az erőszakkal, zsarolással összeboronált pár azonban egymásba szeret….

A Csábító csók az ifjú angol arisztokrata lányt és újdonsült férjét, a déli ültetvényest egyesíti, és örök boldogságot ígér. De lehet-e boldog az a házasság, amelyet pénzen vett menyasszonyal kötnek? Ráadásul ugyanazt a lányt már előbb el akarta adni nagybátyja egy gazembernek, aki nem szokott lemondani arról, ami az övé.



http://moly.hu/system/covers/big/covers_35196.jpg?1395354648

Egy szenvedélyes csók után



Csodálatos élet reményével kecsegteti Raelynn Barrettet az amerikai hajómágnással, Jeff Birminghammel kötött villámgyors házassága. Úgy tűnik, férje szerető ölelése enyhítheti fájdalmát és haragját, amit családja méltatlan kegyvesztettsége miatt érez.

De hiába próbálja elkerülni, meg kell hallania a hitveséről keringő kegyetlen pletykákat, amelyek darázshadként zsongnak körülötte. Ráadásul kénytelen hinni a saját szemének: a látszat szerint a drágalátos Jeff elvetemült bűnöző, és Raelynnek menekülnie kell a férfi vágya és szerelme elől.

Jeff tudja, hogy ártatlan, de fogalma sincs az összeesküvésről, a házasságát fenyegető titkokról és hazugságokról. Szembeszáll a hitszegőkkel, hogy megmentse veszélybe sodort boldogságát, és visszanyerje az imádott nő bizalmát… örök helyet szerezve szeretett Raelynnje szívében.


 

Csalóka lángok


Nagylelkű pártfogója halála után Cerynise Kendall kisemmizve magára marad. Cerynise-t, a rendkívül tehetséges fiatal festőművésznőt egy szál ruhában rakják ki az utcára, ezért gyerekkori pajtásához, a nagyszerű Beauregard Birmingham kapitányhoz fordul segítségért. Megkéri, hogy vigye el őt Dél-Carolinába. Új otthonra és új életre vágyik. Most minden az elbűvölő, kalandszerető tengerészen múlik, akit már gyermekkorában is bálványozott.

Birmingham érdes stílusa olyan viharos érzelmeket takar, mint maga az Atlanti-óceán. Készségesen felajánlja segítségét Cerynise-nak. és ha ideiglenesen is, de hajlandó névházasságot kötni vele, hogy gyermekkori barátnőjét megóvja a botránytól.

Veszélyes titkok, mindenre elszánt ellenfelek, a tenger és a lélek csábításai fenyegetik jövőjüket és utazásuk biztonságát még akkor is, amikor a barátság csodálatos módon vággyá, a vonzalom pedig szerelemmé alakul közöttük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...