Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 23., vasárnap

Katherine Applegate: Szívzűrök 1-5.

Zoey ​görbe utakon


A nyolc középiskolás barát élete a megszokott mederben folydogál az aprócska és álmos Chatham Island-en. Amikor egykori haverjuk, Lucas két, javítóintézetben eltöltött év után visszatér a szigetre, elhatározzák, hogy kiközösítik. Csakhogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezték. Eddig úgy hitték, jobban ismerik egymást, mint a saját tenyerüket. Hamarosan rájönnek, hogy még önmagukról sem tudnak mindent…



Jake ​rájön


Zoey, Jake háta mögött félrelép Lucassal, aki régebben Claire-rel járt. Claire lassanként beleszeret Jake-be, de van egy titka, amiről csak Lucas tud, és rettenetesen fél, hogy mi lesz, ha Jake rájön.


Nina ​nem mondja el


Először Zoey szűrte össze a levet Lucasszal, és Jake rájött. Azután Claire szakított Bennel, hogy Jake-kel járhasson, de végül egyedül maradt. Most Nina boldog, mert mindig is Bent szerette, és most végre felvirradt az ő napja. Csakhogy nem jöhetnek össze, ha Nina nem mondja el. Mind együtt nőttek fel egy apró szigeten. Azt hiszik, mindent tudnak egymásról…, de csak most kezdenek rájönni az igazságra.


Ben ​szerelmes


Együtt nőttek fel egy aprócska szigeten. Azt hiszik, mindent tudnak egymásról., de csak most kezdenek rájönni az igazságra. 
Ben két lányba szerelmes: Claire-be, a régi szerelmébe, és Claire húgába, Ninába, akivel egyszer szenvedélyesen csókolódzott. Vajon sikerül-e rájönnie, melyiket szereti jobban, mielőtt mindkettőt elveszíti?


Claire-t ​rajtakapják


Együtt nőttek fel egy apró szigeten. Azt hiszik, mindent tudnak egymásról…, de csak most kezdenek rájönni az igazságra. 
Claire-t rajtakapják, mert beleavatkozik mások szerelmi életébe. Megpróbál segíteni a barátainak, hogy rendbe tegyék megfáradt kapcsolataikat, ám ehelyett – a sajátján kívül – sikerül mindet összezavarnia. 

„Olyan ezt a könyvet olvasni, mintha igazán hajmeresztő pletykákat hallgatnánk. És mint a pletyka esetében itt sem tudunk betelni velük…” The Times

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...