Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 23., vasárnap

Sheila O'Flanagan: Megint egyedül / Szakításból szerelem / Szeleburdi szerelem / A hazugság börtönében

Megint egyedül


Mihez kezdesz, ha váratlanul magadra maradsz? Az öngyilkosság gondolatával foglalkozol? Eszelősen beleveted magad a szexbe? Belesüppedsz az önsajnálat mocsarába?Alix Callaghan mindhárom lelkiállapotot átéli, amikor élete szerelme közli, hogy családot szeretne alapítani – de nem vele. 

A konfliktus megoldhatatlan, hiszen Alix – bár úgy érzi, vissza tudná szerezni a férfit, ha elfogadná az anyaság gondolatát – még nem érett meg a gyermeknevelésre, s karrierjéről sem tud lemondani. Most, hogy a munkahelyén a férfiak szemet vetettek az állására, ráadásul fölfedezi az első ősz hajszálait is, egyre többször fordul meg a fejében, hogy a jelenlegi, újbóli magára maradása vajon nem egy végleges állapot kezdete-e?

Lendületes regény az egyedülálló, harmincas éveiben járó, sikeres nő belső bizonytalanságáról, a „család vagy karrier” kérdéskörről, amivel sajnos egyre több nő találja szemben magát.


Szakításból szerelem 


Ash ​​O'Halloran tudja, hogy élete legszebb szakaszát kellene élnie. Hiszen önálló, szõke és 29 éves. Miért nem megy akkor, mégsem minden este szórakozni, Chardonnay-t iszogatni, és miért nem esik soha szerelembe? Vagy ha már nem ezt teszi, miért nem siránkozik miatta egy kiadósat a barátnõivel? Talán nem tudja, miként kéne élnie egy facér nõnek? 

A gond az, hogy Ash úgy szereti az életét, ahogyan van. És sohasem cselekszik spontán módon. A párkapcsolatok gondolata is halálra rémíti; az elkötelezettség elsõ jelére kiteszi a szûrét minden udvarlójának. Ezért teljesen kizárt, hogy valaha is olyan helyzetbe kerüljön, amilyenben megbánthatnák. Ash maga Miss Sebezhetetlen. 

De tudja, hogy nem mindenki egyforma. Ott van például Dan Morland, aki felfogadta, hogy fõzzön egy csodálatos vacsorát a házában abból az alkalomból, hogy megkéri ambiciózus barátnõje kezét. És miközben figyeli, hogyan próbálja Dan megoldani az életét, a nõvel, akit szeret, Ash azon kezd tûnõdni, hogy a zárkózottság és a biztonság hajszolása talán egyben azt is jelenti, hogy kimarad valamibõl…


Szeleburdi szerelem


Valóban létezik szerelem első látásra, amely ráadásul a sírig tart? Carey Browne légi irányítóként hozzászokott a váratlan helyzetek kezeléséhez, ezért a családja és a barátai legnagyobb megrökönyödésére igent mond, amikor Ben Russel rövid ismeretségük után megkéri a kezét. 

Lehet, hogy teljesen elment Carey esze? Careyt még Ben nővérének, Freyának hűvös elutasítása sem tántoríthatja el az elhatározástól, hiszen meg van győződve arról, hogy Ben személyében végre megtalálta az igazi lelki társat. Nem érti, miért nem hagyják őket békén. Hamarosan azonban kiderül, hogy Ben nem volt teljesen őszinte a múltját illetően. Carey pedig kezd ráeszmélni, hogy talán hatalmas hibát követett el.

A hazugság börtönében


Mit csinálsz, ha életed pasija kibabrál veled? Ajtót mutatsz neki? Kidobálod a gönceit az ablakon? Lyukat vágsz az összes nadrágja ülepébe? Ha ez ilyen könnyű lenne! Különösen akkor, ha van tőle egy nyolcéves lányod, akire ugyancsak gondolni kell, és a részmunkaidős állásodban még a tejre valót sem keresed meg. 

Nessa Riley, aki abban a hitben él, hogy a férjével, a kislányával és a szeretett otthonával mindene megvan, hirtelen élete legnehezebb döntésével találja magát szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...