Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 19., szombat

Judith McNaught: Paradise 1-5.


Édenkert 1-2


Meredith Bancroft gazdag chicagói kereskedődinasztia sarja, és leghőbb vágya, hogy egy napon, az évszázados hagyományt követve, édesapja örökébe lépjen, és maga irányítsa az országos áruházláncot.  A tehetséges, életvidám, öntudatos lány dolga azonban cseppet sem könnyű: lépten-nyomon meg kell felelnie szigorú, kritikus, zsarnok apja elvárásainak.

Meredith a felnőtté válás küszöbén ismerkedik meg a tanult, intelligens, de szegény sorból származó Matthew Farrell-lel. Első látásra egymásba szeretnek, és az együtt töltött gyönyörű éjszaka után a lány felelősségteljes döntést hoz: apja akaratának ellenszegülve megtartja gyermekét, és titokban férjhez megy Matthez.

Néhány boldogságban együtt töltött nap után azonban a férfinak Venezuelába kell utaznia, ahová kétéves munkaszerződése szólítja. A közös jövőről szőtt boldog álmukat egy idő után kikezdi a távolság, majd végképp szertefoszlik, amikor tragikus körülmények között elveszítik a magzatot.

Matt tizenegy év elteltével gazdag iparmágnásként költözik Chicagóba, és a vélt sérelmek miatt elégtételt akar venni Meredithen.

Miközben a két fiatal ádáz harcot folytat, találkozásuk elkerülhetetlen, így annyi év után szembe kell hogy nézzenek egymással, a közös tragédiával, a temetetlen múlttal és mindazzal az ármánnyal, amelyről hosszú évekkel korábban mit sem sejtettek.


 

Összetört idill 1-2


Az árván maradt Zack Benedictet tizennyolc éves korában a nagyanyja elüldözi a jómódú családi házból. Ettől kezdve egyedül kell érvényesülnie, és ez látszólag könnyedén megy neki: egy filmstúdióban köt ki mint díszletmunkás, hamarosan azonban már ünnepelt filmcsillagként tűnik fel a mozivásznon. Vagyonát nem csak színészként, hanem ügyes befektetőként is növeli, és hamarosan az amerikai filmipar egyik legszebb színésznője a felesége. Élete csupa pompa, ünneplés, ám mindez egy csapásra véget ér, amikor felesége egy pisztolylövés következtében holtan esik össze egy forgatáson, és a gyilkosságra, úgy tűnik, egyedül Zacknek van indoka…

Julie Smith élete sokkal nehezebb körülmények közül indul: vér szerinti szülei elhagyták, és ettől kezdve sorsa bővelkedik a hányattatásokban: az örökbe fogadó családok sora és a nevelőintézetek is különlegesen problémás gyerekként kezelik. Tizenegy éves, amikor egy lehetőséget kap az élettől: szerető családba, megértő nevelőszülők védőszárnyai alá kerül. Julie gyönyörű, határozott és együtt érző nővé válik, aki egy nap éppen karitatív célú útra indul, egyedül vezetve autóját, amikor egy különös fickóba botlik, aki nem más, mint Zack Benedict, aki épp akkor szökött meg a közeli börtönből, ahol negyvenöt éves büntetését tölti… 


Szerelmes éjszakák


Sloan Reynolds harminc év után találkozik először apjával, akinek betegsége újra összehozná a családot, de lánya csak akkor tudja sérelmeit végleg félretenni, amikor egy FBI-nyomozás során apja is gyanúba kerül. Hogy segítségére siessen, Sloan Floridába utazik, ahol nemcsak a bűnügy, hanem egy tökéletesnek tűnő szerelem is várja.

Sloan Reynolds, a kis floridai közösség szeretetének és elismerésének örvendő rendőrnő életeket ment, és mindig segít a bajbajutottakon. Nem is vágyik más életre, különösen nem olyanra, amilyen a Palm Beach-i felső tízezer körébe tartozó dúsgazdag apjáé és nővéréé. Amikor azonban azt a bizalmas információt kapja az FBI-tól, hogy apját és üzleti partnereit csalással és sikkasztással vádolják, az ügy felderítése érdekében úgy dönt – hogy hivatása elhallgatásával –, meglátogatja évek óta nem látott családját.

Ám a nyomozás váratlan fordulatot tartogat. A lány találkozik az ellenállhatatlan milliárdossal, Noah Maitlanddel, és egymásba szeretnek. Sloan tisztában van vele, milyen veszélyes játékot űz, amikor a férfi őszinte érzelmeit és feltétel nélküli bizalmát valódi énje eltitkolásával viszonozza. Arról azonban sejtelme sincs, hogy ő maga is áldozata ennek a játszmának, s hogy az FBI első számú gyanúsítottja voltaképpen Noah. Egy brutális gyilkosság döbbenti rá arra, hogy itt valójában senki sem egészen az, akinek látszik. Hogy nem bízhat senkiben. Hogy csak magára számíthat, ha ki akarja deríteni az igazságot.


 

Valaki vigyáz rám 1-2



A Broadway-karrierjét építő Leigh Kendall az esti előadás után férjével egy vihar kellős közepén találja magát. Balesetet szenvednek, és a férfi rejtélyes módon eltűnik. Leigh hazugság, titok és veszély kibogozhatatlan hálójában találja magát…

Leigh Manning, a gyönyörű, sikeres színésznő, a Broadway ünnepelt csillaga romantikus hétvégét tervez férjével egy hegyi házikóban. A gyertyafényes estéből azonban nem lesz semmi, mert Leigh kocsijával a kunyhó felé menet hóviharba keveredik és balesetet szenved. A kórházban tér magához, ám szörnyű hírt hall: a férjének nyoma veszett.

A rendőrség nagy erőkkel dolgozik, mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a férfit. A keresésben Leigh is részt vesz, a rejtélyes Michael Valentéval, férje üzlettársával az oldalán, de hiába mozgatnak meg minden követ, Logan Manning nem kerül elő.

A szeretett társ elvesztését követő űrt, elhomályosítja egy sejtelem: Leigh és Michael talán mégsem most találkoztak először. Az ügy egyre szövevényesebbé válik, férfiak és nők viszonya, tanúk, gyanúsítottak és nyomozók életének fonala teljesen összekuszálódik.


 

Örök bizalom




„A társadalmi elit számos tagja a dúsgazdag Cecil Wyatt nyolcvanadik születésnapjára gyűlik össze, hogy az idős embert támogassák nehéz napjaiban: sokáig egyetlennek vélt unokája váratlanul eltűnt. Míg a vendégek sorban érkeznek, a rendőrök a kastély kerítésén kívülről figyelik a házat és a vendégsereget.

A jóképű és dúsgazdag Mitchell Wyatt is a vendégek között van, akit apja, az ünnepelt fia, sohasem ismert el gyermekeként. A fiú ezért különböző bennlakásos intézetekben nőtt fel, és harmincnégy éves, mire megtudja, kik is a valódi szülei. Kevéssel a titok kitudódása után meghal Mitchell apja, majd eltűnik a féltestvére, ezért nem csoda, hogy sokaknak gyanús a hirtelen előkerült családtag…

Nem sokkal később a gyönyörű és intelligens Kate Donovan St. Martin-szigetére utazik barátjával, a jól menő ügyvéddel, akinek azonban egy kényes ügy miatt azonnal el kell utaznia. A fiatal lány egyedül marad, és egy véletlen folytán megismerkedik Mitchell-lel, akivel hamarosan egymásba szeretnek. Kate nem sokat tud a férfiről, de amikor értesül annak zavaros múltjáról és vészterhes jelenéről, megrendül a bizalma… 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...