Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 19., szombat

Judith McNaught: Westmoreland 1-2-3.

Álomkirályság


Bár elrabolják a zárdából, az akaratos skót szépség, Jennifer Merrick nem hódol be egykönnyen a lovagnak, aki elrabolta. Ellenségei szívében a Farkas ragadványnéven ismert lovag puszta említése is rettegést kelt. 
A büszke Jennifer azonban nem sokat törődik a félelmetes angol harcossal, aki fogságban tartja őt.

Bátran és szemtelenül száll szembe akaratával… míg a lovag végül erős ölelésébe nem zárja, ellenállhatatlan vágyat ébresztve benne. És Jennifer csapdában találja magát… a büszkeség, a szenvedély, a hűség és a mindent elsöprő szerelem hálójában.


 

Whitney, kedvesem

 
Whitney Stone már a keresztnevével feltűnést keltett a tizenkilencedik század elején Angliában. Földbirtokos apja szántszándékkal adott neki fiúnevet, hogy ezzel is kifejezze csalódottságát. Az eszes, vadóc kislány az apja véleménye szerint túlságosan önálló, és korántsem viselkedik kifogástalan úrikisasszonyként.

Csakhogy Whitneyt Párizsban élő nagybátyja és annak szerető felesége felkarolják. Bevezetik az úri társaságba, és gondoskodnak róla, hogy rendkívüli bája, értelme kibontakozhasson, s ámulhasson rajta ország-világ. Hanem ez még mindig kevés a boldogsághoz, amelyért a lánynak kemény küzdelmet kell vívnia.

Apja ugyanis elherdálja Whitney hozományát, mi több, a háta mögött eljegyzi Westmoreland hercegével, a kéjenc főrenddel, aki szemet vetett rá, és százezer fontot sem sajnál érte. Mit bánja Martin Stone, hogy a lánya mást szeret!

Vajon a szerelem ereje elegendőnek bizonyul, hogy a sors szeszélye állította akadályokon túljutva a gyönyörű leány végre révbe jusson?


Míg el nem jöttél


A zabolátlan és kissé hóbortos Sheridan Bromleigh kamaszlányból intelligens, kötelességtudó, ifjú hölggyé válik. Szabad idejében különös világot teremt maga köré: romantikus történeteket olvas, és közben arról ábrándozik, hogy mindez a varázslat vele is megtörténik.

Egy nap azonban váratlan ajánlatot kap: egy dúsgazdag lányt, Charise Lancastert kell elkísérnie hajón Londonba, a vőlegényéhez.

Az út azonban nem alakul egyszerűen: Charise eltűnik, és Sheridannek nincs más választása, oda kell állnia a vőlegény elé, és be kell számolnia a történtekről. Miközben a hajót elhagyva Sheridan a vőlegényt keresi, olyan baleset éri, aminek következtében elveszti emlékezőtehetségét. Sherry sorsa ekkor vesz fordulatot, megelevenedni látszik mindaz, amit addig csak romantikus történetekben olvasott.

De vajon valósággá lehet-e mindaz, amiről Sherry egész életében csak álmodozott? Valóság maradhat mindaz a boldogság, amelyben része van, ha egyszer visszatér az emlékezete?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...