Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 19., szombat

Maria Brown: A bizalmas / A hitszegő / Angyali játszma


Emilia Finch különös bűnügybe keveredik. Minden esélye meg van rá, hogy élete hátralévő részét börtönben töltse. Ismerve a londoni igazságszolgáltatás tekervényes útvesztőit, helyzetét kilátástalannak véli. Kénytelen mindent megtenni, hogy tisztára mossa magát. Attól sem riad vissza, hogy a nagyhatalmú Lord Thornwall segítségét kérje, aki veszélyes ember hírében áll.

Daniel Stone figyelmét első pillantásra felkeltette a kitartó nőszemély, aki fittyet hány minden intelemre. Nyakassága, mely arra irányul, hogy hatékonyan részt vegyen a nyomozás legapróbb részletében is, számtalanszor kihozza a sodrából.

Mégis, valami ellenállhatatlan erő sodorja egymás felé a két magányos embert, aminek beláthatatlan következményei lesznek.


 

II. Henrik, angol király uralkodása idején minden nemesnek és főúrnak vigyáznia kellett, mit mond. Az erős királyság megteremtéséhez igen kemény harcot kellett folytatni az önkényeskedő nemesek rovására.

Ebben az időszakban sem volt ritka, hogy koholt vádak alapján emberek ezrei essenek áldozatul a kialakuló hatalomnak.

Rowenna Longwood szeretett apja miatt indul útnak, hogy segítséget szerezzen. Kész megküzdeni bárkivel, hogy ártatlanságát bizonyítsa.

Robert Blackhurst, a bujkálni kényszerülő nemes szintén az igazát keresi.

A sors úgy hozza, hogy útjaik keresztezik egymást, s különös kapcsolat alakul ki közöttük.


 

Mit tegyen az ember, ha olyan döntésre kényszerül, ami a későbbiek folyamán az egész életét megváltoztathatja? Mire képes egy nő, hogy megvédje a szeretteit?

Angela Colin mindent megtesz, hogy tisztességesen felnevelje az unokaöccsét. Ha a sors úgy hozza, akár hazugságok árán, némi csalással is eléri a célját. Mindezek ellenére akad egy olyan férfi, aki átlát mesterkedésein, és nem hagyja nyugodni a lány különös viselkedése.

Benjamin Winters Grayt a határozott, sikeres üzletembert nem lehet egykönnyen becsapni. Noha keményen küzd az előítéleteivel, segít a lánynak. Azonban nem számol a veszéllyel, ami a döntésével jár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...