Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 19., szombat

Judith McNaught: Sequels 1-2-3.

Végtelen szerelem


Victoria Seaton mindössze tizennyolc esztendős, amikor életében először hajóra száll, és keresztülszeli az Atlanti-óceánt. A korán árvaságra jutott, szerény körülmények között, de szerető családban nevelkedett lány sosem látott, dúsgazdag angliai rokonaihoz tart, egy ismeretlen, de előkelő élet felé, maga mögött hagyva az egykori biztonságos otthont és szerelmét, akivel már a közös jövőt tervezgették.

A gyönyörű amerikai lány sugárzó lényével egyetlen szempillantás alatt felforgatja a Wakefieldek ősi nemesi otthonának nyugalmát; őszinte kedvességével, nyíltságával mindenkit meghódít: Charles bácsikáját éppúgy, mint a teljes személyzetet.

Victoria álma és reménye, hogy egyszer még visszatér szülőhazájába szerelméhez, szertefoszlik, amikor rájön, hogy bácsikája, fondorlatos módon, feleségül kívánja őt adni cinikus és arrogáns unokabátyjához, a félelmetes hírű Jason Fieldinghez.

Mert milyen sors várna két fiatalra, ha egyikük sem kívánja a másik oldalán leélni az életét? De vajon szembe lehet szegülni ezzel a kéréssel, ha az egy haldokló végakarata?

Jasonnek és Victoriának azonban sejtelme sincs a háttérben munkáló ármányról…


 

Varázslat


Jordannek, Hawthorne hercegének csupa veszély és kihívás az élete. A számító, erkölcstelen asszonyokból kiábrándult férfi sorsa egy csapásra megváltozik, amikor egy rablótámadás során az ifjú Alexandra megmenti az életét. Jordan, hogy az eset során kompromittált lány jó hírét visszaadja, kötelességtudatból feleségül veszi.

A romantikus lány rögtön beleszeret a cinikus férfiba, akit mélyen megérint Alexandra tiszta lelke, szellemessége és műveltsége. Egy váratlan esemény azonban szinte azonnal el is választja őket. A kényszerű különlét mindkettőjüket átformálja.

Az életunt, kiábrándult férfit az a remény és vágy élteti, hogy egyszer hazajut ahhoz a tiszta lelkű lányhoz, akit feleségül vett. A naiv, szerelmes lány helyett azonban – aki ez idő alatt kénytelen volt szembenézni a fájdalmas valósággal – egy romantikus illúzióitól megfosztott gyönyörű nőt talál.

Vajon képes-e a remény, a vágy és a csekély közös emlék két embert összetartani a kíméletlen valóság ellenében?


Földi mennyország


Az ifjú Elizabeth elszegényedett grófi család utolsó sarja, akire tizenhét évesen rászakad az ősi családi birtok és a kastély fenntartásának minden nehézsége. Nem csoda hát, hogy az árván nevelkedő, gyönyörű lány idejekorán érzékeny, a világ dolgaira fogékony, művelt és büszke nővé érik.

Amikor a társasági életben még járatlan, naiv Elizabethet egy nyáresti bálon rajtakapják, hogy a szerencsejátékos hírében álló Ian Thorntonnal csókolózik, a pletyka azonnal szárnyra kap. Az ifjú grófnő féltestvére, hogy megvédje húga jó hírét, párbajra hívja, majd megsebesíti Thorntont.

Elizabeth majd két évig tartó csendes magányának nagybátyja véget kíván vetni, és megpróbál fondorlatos tervvel férjet fogni unokahúgának. Ian Thornton is horogra akad, mivel titkára tévedésből meghívólevelet küld a lánynak. Amikor Elizabeth megjelenik a férfi skóciai vadászházában, a két büszke fiatal ellentétes érzelmek között vívódik…

Vajon fény derül-e az igazságra: Ian Thornton valóban csak egy szívtelen hozományvadász?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...