Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. június 21., kedd

Elizabeth Adler: Ház Amalfin / Kalifornia, szívem / Kalifornia rejtély / Napnyugta Santa Monicában


Lamour Harringtonnal másodszor fordult elő, hogy elveszítette a szeretett férfit. 

Tizenhét éves volt, amikor apja titokzatos körülmények között eltűnt. Amikor a férjét is utoléri a végzet, úgy érzi, elárulták, és visszatér a kis házba a buja növényzetű Amalfi-parton, ahol gyermekkora legboldogabb éveit töltötte apjával. Csakhogy a mesés partszakaszon magányosan álló házikónak szintén megvannak a maga titkai, és hiába a szikrázóan kék tengeren ringó bárkák és a mindent betöltő citromillat, Lamour kénytelen szembenézni az igazsággal. 

Vajon apja halála valóban baleset volt? Vagy rejtegetett valamit, és ez vezetett idő előtti távozásához? 

Eközben valaki biztos akar lenni benne, hogy Lamour nem fedi fel az idilli, mesés part titkát. 

Az asszony életébe belép két rejtélyes, erőteljes férfi, és miközben köztük vívódik, rájön, hogy a múlt olyankor tér vissza, amikor az ember legkevésbé várná. 

Lamournak le kell számolnia kétségeivel, mert csak így szedheti össze a bátorságát, és élhet teljes életet.


Ed Vincent, a piszkos ügyeiről híres ingatlankirály egy sürgető telefonhívásra New Yorkba repül, ám amint célba ér, egy titokzatos támadó állja útját. 

Ed túléli a kalandot, betegágya mellett szerelme, Zelda is megjelenik. Majd nemsokára felbukkan egy igencsak jóképű, helyi zsaru, aki Zelda segítségével próbálja kideríteni, ki akarhatja Ed halálát. 

A nyomozás azonban zsákutcába fut, sőt a halálos fenyegetettségben élő Zelda és a családos zsaru egymásba szeretnek, és ahogy fogytán az idejük, a szenvedély egyre erősebben tör elő…

Fen Dexter nyugodt élete egy viharos estén fenekestül felfordul. Vérző férfi kopogtat be hozzá, azt állítva, hogy autóbalesetet szenvedett. Elmondása szerint San Franciscóba tart, hogy segítsen a rendőrségnek kideríteni, ki gyilkolta meg a menyasszonyát. A vihar miatt Fen nem tudja kórházba szállítani a sérültet, így az nála marad éjszakára. A kényszerű összezártságban vonzalom támad köztük.
Másnap reggel a férfi bemegy a kórházba, ahol Fen nővérként, egyik unkahúga, Vivi pedig orvosként a sürgősségi osztályon dolgozik.
Vivi épp egy súlyos sérülttel foglalkozik, akinek átvágták a torkát. A lány állapota válságos – ő a környéken garázdálkodó sorozatgyilkos legutóbbi áldozata, akinek a szájára ugyanúgy ráragasztották a „Ne szólj szám!” feliratú jegyzetlapot, mint a korábbiakéra.
A titokzatos idegen Vivihez fordul, hogy varrja össze a sebeit – ez vajon véletlen, vagy valami ördögi terv része?
Ki ez az ember valójában? Mit akarhat Fentől és a családjától? Lehet, hogy köze van a gyilkosságokhoz? Ha igen, vajon lesz-e elég ideje Fennek és az unokahúgainak, hogy kiderítsék az igazságot?


Látta a sötétben.
Érezte, hogy nézi.
Tudta, hogy el fogja kapni…
Az egykor dúsgazdag Parrish családból származó Ellie éjt nappallá téve dolgozik, hogy kis kávézóját sikerre vigye, és idővel egy előkelő étterem tulajdonosa legyen. Nemcsak gyerekkori álmai hajtják, nagyanyjáról is gondoskodnia kell, aki szülei halála után felnevelte. 
Szerelemre nem sok ideje marad, míg össze nem fut régi ismerősével, a szívtipró Dan Cassidyvel. Az egykori rendőr közelsége azonban egyiküknek sem felhőtlen boldogság. 
Húsz évvel ezelőtt egy elmebeteg gyilkos ráakaszkodott Ellie családjára, akkor sikeresen félreállították, de letöltötte büntetését, és újra nyomon van, hogy összetörje Ellie álmait…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...