Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. június 21., kedd

Elizabeth Adler: San Diego mindent visz / Találkozzunk Provenc-ban! / Velem Velencében / Vidéki menedék


Marla, a szexi jogász alig várja, hogy valami izgalmas történjen az életében, bár Al Giraud, a sármos magándetektív barátnőjeként elég mozgalmasan alakulnak a hétköznapjai. 

Egy nap nyomtalanul eltűnik az egyik ingatlanközvetítő iroda munkatársa, és szárnyra kap a hír, hogy meggyilkolták. 

Marla és Al véletlenül látta, amint az illető együtt vacsorázott egy rendkívül vonzó külsejű férfival. 

A hűséges férj hírében álló Steve Mallard gyanúba keveredik, de Marla úgy érzi, hogy valami nincs rendben a vád körül. És az ösztöne még sohasem hagyta cserben… 

Nyugalmasnak addig sem mondható életük veszélyekkel teli hajszává változik, amikor egy lelketlen, semmitől vissza nem riadó bűnöző nyomába erednek, hogy bizonyítsák barátjuk ártatlanságát.


Provence napsütötte vidékén az apró falvak élete titkokkal teli. Ám Franny Marten mit sem tud erről a világról. Az ő kicsiny kaliforniai házát csupán szerelmi álmai töltik meg, csakhogy óriási csalódás éri. 

Fájdalmáról váratlan esemény tereli el a figyelmét: titokzatos levél érkezik a címére, amelyben egy meghívót talál a régi, neves Marten család provence-i összejövetelére.

Noha Franny alig ismeri távoli rokonait, hirtelen elhatározással útra kel élete nagy kalandjára. Egy olyan világba érkezik, amelyikben mintha valamikor régen megállt volna az idő, egy olyan tájra, amelyet a közeli tenger azúr tündöklése ragyog be. És amikor a lány megtudja, valójában miért is terelte a sorsa Provence-be, azt is megérti, hogy a szerelemben gyakran nem minden az, aminek látszik…


A New York Times népszerűségi listavezetője, Elizabeth Adler legújabb nyári olvasmánya egy véletlen találkozással kezdődik, amely veszélyhez, áruláshoz és halálhoz vezet.
A négy titokzatos szó arra sarkallja Precious Raffertyt, a régiségkereskedőt, hogy átvágjon Európán, és megfejtse a szavak jelentését. 
A 38 éves Preshy szereti az „Egy Amerikai Párizsban” életérzést, de amíg nem találkozik Bennett James-szel, azt hiszi, senki sem veheti le a lábáról,. Ahogy azonban a kapcsolat szélsebesen halad, rájön, hogy sok mindent nem tud a férfi shanghaji üzelmeiről. 
Aztán váratlanul sürgős üzenetet kap Lily Songtól, az unokatestvérétől, akit nem is ismer személyesen. Lily Shanghaj-ban él, ismeri a régiségkereskedelem helyi alvilágát – és van egy titka, amely elég fontos ahhoz, hogy Velencébe vigye, hogy első alkalommal találkozzon személyesen Preshyvel. 
Velencében Preshy a cselszövések útvesztőjén küzdi át magát, mire rájön, kiben bízhat meg tiszta szívből…és kire bízhatja rá az életét. 
A Velem Velencében Elizabeth Adler legolvasmányosabb regénye.


A tizenöt éves Issy és egyedülálló édesanyja, Caroline Evans próbálnak rátalálni saját és közös útjukra. Amikor úgy dönt, hogy hátrahagyja szingapúri életüket (és jómódú férjét, Jamest, aki jó néhány éve szeretőt tart), Caroline teljesen más világba csöppen. Egy angol vidéki kisvárosba költözik Issyvel, ahol szerény sikereket ér el catering cégével. 
Issy imádja apját, és magában anyját vádolja a történtekért. 
Amikor Caroline álma, egy régi csűr felújítása és étteremmé alakítása végre valóra válik, és a dolgok kezdenének jó irányba fordulni, James különös eltűnése és egy pénzügyi botrány forgatja fel immár békésnek hitt életüket. 
Az áhított nyugalom érdekében Caroline-nak és Issynek egy gyilkossági ügyet is meg kell oldania.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...