Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. június 21., kedd

Elizabeth Adler: Mac Reilly 1-4.


Varázslatos Malibu


A látvány lenyűgöző és rémisztő egyszerre; egy mesés villa ajtajában gyönyörű, kétségbeesett nő áll, aki csupán egy áttetsző fekete csipke hálóinget visel, és pisztolyt tart a kezében… 

Ki lehet ez a titokzatos asszony, aki néhány nappal később nyomtalanul eltűnik, míg a gyilkos fegyver Mac Reilly autójában bukkan fel legközelebb? 

Eközben eszeveszett nyomozás indul Amerika legnépszerűbb filmsztárja után, akinek szintén nyoma vész, és Mac régi szerelmét, Sunny Alvarezt hívja segítségül, nem minden hátsó gondolat nélkül…


A Riviéra titka 


Öten indulnak vakációra Saint-Tropez varázslatos tengerpartjára. Bár korábban sohasem találkoztak, egyvalami közös bennük: egyikük sem találja a helyét a világban. A parányi szálloda azonban nem csak számukra tűnik tökéletes búvóhelynek. 

A hírhedt malibui magándetektív, Mac Reilly és szerelme, egyben társa, Sunny Alvarez, ugyancsak itt akar elbújni a világ elől. Magányukat azonban nem élvezhetik sokáig. Hamarosan azon kapják magukat, hogy a villa különös és gyanús lakóinak szövevényes életét próbálják kibogozni. 

Műkincsrablás, gyilkosság és kísértethistória… mindez a földi paradicsomban, az év legforróbb szakában.


Minden Monte-Carlóban kezdődött


A szépséges Sunny Alvarez megelégeli, hogy szerelme, Mac Reilly, a sikeres magánnyomozó bokros teendői miatt már megint nem ér rá oltár elé vezetni. Ezért a lány Párizsba repül karácsonyozni – egyedül. Ám hamar kiderül, nem jó magányosnak lenni. Egy csinos lánynak persze könnyen akadnak barátai, csak kérdés, milyenek. 

A párizsi új „barátok” gátlástalanul kihasználják Sunnyt, aki, ha nincs helyén az esze, akár ékszerrablásba, zsarolásba, sőt gyilkosságba keveredhet. 

Még szerencse, hogy a közelben van Allie Ray, egykori filmcsillag és igazi jó barát, és persze Mac sem tétlenkedik, amikor megszimatolja, hogy tényleg nagy a baj… 

Mert most már Sunny élete is kockán forog.


Barcelonából, szeretettel 


Bibi Fortunatát, a menő énekest, színésznőt és celebet sokan csodálták és irigyelték a városban. 
Aztán egy napon letartóztatták; kedvese és annak új szeretője – aki egyébként Bibi legjobb barátnője volt – meggyilkolásával gyanúsították. 

Bibi a hírek szalagcímeiben szerepelt, menedzsere álmodni sem mert volna ilyen hírverésről… 

A rendőrség azonban nem talált bizonyítékot, így szabadon engedték Bibit. Ám a meghurcolt egykori sztárt továbbra sem hagyta nyugodni a gyilkosság vádja. Barcelonába utazott, ahol nyoma veszett. 

Bibi lánya a híres nyomozópáros, Mac Reilly és Sunny Alvarez segítségét kéri, ők pedig nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy minden veszélyt vállalva megoldják a rejtélyes ügyet. 

Ki ölte meg Bibi szerelmét és annak szeretőjét? Ki akarta gyanúba keverni a nőt? És ki hívogatja őket Barcelonából? 

Sunny és Mac ezúttal is botrányok, izgalmak és veszélyek közepette nyomoz, és a szövevényes bűnügy szálai Hollywood dombjaitól egészen Barcelonáig vezetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...