Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. június 21., kedd

Elizabeth Adler: Nyár Capri szigetén / Párizsi randevú / Rejtély / Riviéra Hotel


Vitorlázzon, szeressen és nyomozzon a nápolyi öbölben egy mesés jachton!
Elizabeth Adler, számos pazar helyszíneken játszódó romantikus regény világhírű szerzője Toszkána és Amalfi után, most Capri varázslatos mediterrán szigetére repít el minket, ahol mindenki gyanús, akár a legjobb Agatha Christie regényekben.
Egy dúsgazdag angol iparmágnás titokzatos körülmények között életét veszti, de levelet hagy hátra, amelyben hat nevet említ, akik a halálát akarhatták. 
Daisy Keane, a minden lében kanál titkárnő, és Harry Montana magánnyomozó összefog, hogy a gyanúsítottakat mesés földközi-tengeri hajóútra vigye, amelynek költségét a néhai Sir Robert állja. 
Miközben megjárják a kaszinók fényeitől csillogó Monte Carlót, St-Tropez-t és Sorrentót, a rejtély egyre kibogozhatatlanabb lesz, ahogy a gyilkos egy lépéssel mindig előttük jár, ráadásul a nyomozó páros is lángra lobban egymás iránt… 
A földközi-tengeri üdülőhelyek szépsége, a varázslatos hajóút, a szenvedélyek fellobbanása és a Villa Belkisz szépsége a zálog arra, hogy végleg beleszeressünk Adler regényeibe.


Párizs fényei, Provence ízei és a Cőte d’Azur színei egy életre szóló szerelmes utazáson.
Párizs a világ legromantikusabb városa, a szenvedélyek földje. 
Lara Lewis egykor úgy hitte, hogy férjével a szerelem legszebb napjait élte át Párizsban. 
Jó pár év elteltével romantikus kalandot tervez: újraélni a nászútjukat, meglátogatni a régi kedves helyeket, felmelegíteni a kihűlőben lévő kapcsolatot. Ám felmerül a gyanú, hogy férje viszonyt kezdett az asszisztensével, így Lara vakmerő lépésre szánja el magát: új útitársat választ, egy fiatal férfit, akit még alig ismer. 
Így indul szenvedélyes kalandjuk Franciaországon át, melynek végére kiderül, hogy az emlékek ereje, vagy az új fellángolás győz-e Lara szíve felett.


Mal Malone nemcsak gyönyörű, de sikeres is. Az egyik New York-i tévétársaság riporternőjeként országos hírnévre tett szert, tisztelőinek, barátainak, irigyeinek se szeri, se száma. Rajta kívül egyetlen emberi lény sem tudja, hogy a múltjában fájdalmas titok lappang, nem sejti senki, hogy a magabiztos szépasszony szíve milyen sebeket rejteget. 
Aztán egy visszataszító gyilkosságsorozat kapcsán találkozik Harry Jordannel, a jóképű, vonzó egyéniségű nyomozóval, s bár sokáig próbálja megőrizni szomorú titkait, a lassan, de ellenállhatatlanul beteljesülő szerelem erősebb lesz: Mal életének rejtélye feltárul, Harry gyengéd szeretete segít neki abban, hogy szembenézzen saját magával. És amikor elkövetkezik a drámai csúcspont, Mal a férfi kezét fogva merít erőt ahhoz, hogy leszámoljon a múlttal, és felfedje a gyilkos kilétét is.


A kaliforniai Lola March a csillogó Las Vegasban megismerkedik egy szívtipró franciával, akivel meggondolatlanul össze is köti az életét. A mézeshetek elteltével azonban a férj fütyül az újdonsült arára és a temérdek munkára, amit a francia Riviérán álló bűbájos hotel vezetése jelent.
Lola kénytelen kézbe venni az ügyeket, és mikor már úgy tűnik, minden sínen van, a férjnek hirtelen nyoma vész. 
A szakácstudományát időközben tökélyre fejlesztő asszonynak kevés segítője akad, sőt: bosszúszomjas hitelezők, ex-szeretők és alvilági figurák jelennek meg a felvirágzó hotel körül, és miközben a rendőrség elől menekülő Lola férje nyomát kutatja, a szerelem is tiszteletét teszi nála, egy amerikai hajóskapitány személyében. 
A szerzőnő pompás ételekkel, csodálatos érzékiséggel és buja tájjal varázsolja el olvasóit, miközben a föld egyik legromantikusabb vidékére kalauzolja őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...