Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 16., vasárnap

Adriana Trigiani: Lucia, ​Lucia / Szerelmem, ​Nella

Lucia, Lucia


Az 1950-es években, a csillogó, élettel teli New Yorkban játszódó Lucia, Lucia egy szenvedélyes, önálló gondolkozású fiatal nő lélegzetelállító történetét mutatja be, akinek egész életét megváltoztatja az a döntése, hogy a szívére hallgat.A műből ugyanaz a derűs hangvétel és humor árad, mint az Életünk legszebb nyara című regényből, ám a Lucia, Lucia a New York-i életérzést is felöleli. 

A regény bemutatja az olasz nagycsaládok bonyolult érzelmi viszonyait is, ám elsősorban mégis egyetlen nő története, aki hisz benne, hogy ebben az ígéretekkel teli világban egymaga is megkaphat – mert meg kell kapnia – mindent.


Szerelmünk, Nella


Az Életünk legszebb nyara és a Lucia, Lucia című regényeivel Magyarországon is kedvelté vált amerikai bestseller-szerző, Adriana Trigiani új regényének főhőse kemény, okos, törekvő lány, majd asszony, Nella. Sorsa, élete egyrészt karriertörténet a megvalósuló amerikai álomról, az olasz bevándorló Castelluca család három generációjának küszködéséről, tragédiáiról, majd érvényesüléséről, sikereiről, ugyanakkor fordulatos és megható regény a szerelem erejéről – és határairól.
A Szerelmem, Nella különös értéke, hogy egy rendkívüli asszony sorsán keresztül vonzó öniróniával fűszerezve részletes és érzékletes bepillantást nyújt a kisvárosi élet mindennapjaiba, miközben azt az illúziót kelti, hogy az olvasó is részese e különös világnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...