Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 16., vasárnap

Linda Taylor: Nevető ​harmadik / Szerelem ​árral szemben

Nevető harmadik


Amikor ​​Julia Cole jól fizető, biztos állását otthagyta, hogy elvégezhesse az angol szakot Oxfordban, nem gondolkodott a jövőjén. De most harminc felé, friss diplomásként, amikor eljött a diákhitel törlesztésének ideje, határozottan úgy érzi, rendesen elszúrta az életét. Az egyetlen hímnemű lény a közelében a rendetlen macskája, az egyetlen szórakozása és egyben kapcsolata a világgal a Nem látni és megszeretni című szombat esti sorozat. Fennmaradó idejében pedig a már unalomig ismételt „Vajon hol rontottam el?" kérdésre keresi a választ. 

Egészen addig, amíg a magas, jóképű Rob be nem lép az osztályába, ahol Julia önkéntes angoltanárként tanít, és nagy zűrt nem kavar maga körül. Hamarosan a röntgen szemekkel és radar fülekkel megáldott, ügyvédként tevékenykedő Leo, Rob bátyja is színre lép Julia barátnőjének partiján, és a lányt, mint imádatának tárgyát, megfigyelés alá vonja. De vajon Julia kiismeri-e a testvérpár valódi énjét? És melyik férfira esik a választása? Vagy esetleg a nevető harmadik lesz a befutó?


Szerelem árral szemben


"Louise-nek kimondottan rossz napja van: magányosan, másnaposan és betegen ébred. A folytatás sem nevezhető éppen diadalmenetnek. Másnap reggel kirúgja a főnöke, majd miután este bánatában becsiccsent és egy hirtelen ötlettől hajtva kipróbál egy terhességi tesztet, kiderül, hogy babát vár… ebből a korántsem mindennapi helyzetből bontakoznak ki egy alapvetően vidám, de olykor okkal vagy ok nélkül szomorkodó londoni lány mindennapjai. 

A regény fejezetről fejezetre újabb kacagtató helyzettel, számos váratlan fordulattal, sok izgalmas fejleménnyel lepi meg az olvasót. Szellemes, üdítően szórakoztató regény, remek kikapcsolódás akár napsütötte tengerpartra, akár a sötét téli estékre."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...