Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 16., vasárnap

Lorraine Heath: Vak végzet 1-3.

Vak végzet


Angela Bainbridge sajnos éppen rosszkor volt rossz helyen. Éppen esti sétáját teszi, amikor is éppen kirabolják a bankot egy pár mexikói. Mivel Angela meglátta az arcukat a banda vezére úgy dönt, Lee Raven, kénytelen magukkal vinni a lányt, csakhogy később derül ki, hogy felesleges volt elrabolniuk mivel a lány vak. 

De sajnos már vissza vinni se tudják, így elviszik magukkal a szállás helyükre. Angela megismerkedik az egész családdal és beilleszkedik közéjük, Lee-be pedig egyenesen beleszeret. De a szülei és barátai sikeresen rátalálnak. És Lee-t letartóztatják. Mi lesz így a két szerelmessel?

Házasság receptre



Amint Kit Montgomery belépett Ashton Robertson életébe, a nő tudta, hogy szíve örökre a rámenős angol nőcsábászé lesz. Évekkel később Ashton bátyja elhatározza, hogy húgát Kithez adja feleségül, hogy legnagyobb álmát teljesítse. Noha Ashton tudta, hogy Kit szíve soha nem lesz igazán, az övé, karjaiban megtalálta azt a szabadságot, amelyre egész életében vágyott. De vajon néhány nap a Paradicsomban kárpótol-e egy életnyi visszautasításért? 

Kit olyan ember volt, aki mindennap a saját maga által teremtett pokolban élt és egy olyan döntés súlyát cipelte a vállán, amelyet egyetlen férfinak sem kellene meghoznia. Ashton szelíd bája és szenvedélyes lelke – mellyel az élet minden pillanatát élvezni tudta – lassan meghódította a megrögzött nőcsábászt. kit nemsokára azon kapta magát, hogy mindent megtesz azért, hogy Ashtonnak megmutassa a világot és, hogy maga mellett tartsa…de egy reménytelen fickó vajon képes lesz-e elengedni az egyetlen nőt, aki megmentheti a lelkét?

Egy ​botrányhős hálójában


Lydia Westland kisasszony rongyosra olvasott Illemtankönyvével érkezik Londonba. Egyetlen cél vezérli: egy igazi angol lordhoz kíván feleségül menni. Az első nemes, aki útjába akad, nem más mint, Rhys Rhodes, Blackhurst márkija, akiről bármint elmondhatnának, csak azt nem, hogy úriember, akire Lydia vágyik. A pletykák szerint annyira tönkretette magát, hogy egyetlen nő sem kíván közelebbi kapcsolatba kerülni vele. 

Mikor Rhys már úgy érzi, esélye sincs egy igazi szerelemre, Lydia besétál az életébe. A lány elragadóan ártatlan, mégis tüzes, temperamentumos viselkedése imponál Rhysnak. Bár vágyik arra, hogy magáévá tegye a lányt, a szíve mélyén tudja, hogy tisztesség nő nem menne hozzá feleségül. Úgy tűnik, Lydia kívülről fújja már az összes illemszabályt, de Rhys megtanulta, hogy a szabályokat fel lehet rúgni és talán nem is egyszer sikerülhet megtörni a gonosz varázslatot, és ő is elnyerheti méltó boldogságát…

1 megjegyzés:


  1.   Vissza az elveszett szerető varázslatok * Szerelem kötelező varázslatok * Házassági varázslatok * Válás varázslatok * Állítsa meg a válási varázslatokat * Zárja ki a korábbi szerető varázslatokat * Törés varázslatokat * Meleg szerelmi varázslatok.
    * Gyors és hatékony eredmények * Garantált eredmények * Az összes varázslat 24 órán belül leadott * Bizalmas helyesírási szolgáltatásokat kínálok
    E-mail küldése: templeofanswer@hotmail.co.uk
    A mi alkalmazás +2348155425481

    VálaszTörlés

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...